Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.


Marin PĂDEANU - Manager Proiect
www.solutii-dispute.ro
www.mediereapoliticapublica.ro
Telefon: 0746.228.229
Craiova, Calea București, Bl. 17C, Sc.1, Ap.3
Cod postal 200678, jud. Dolj, Romania


Marin Pădeanu este mediator şi avocat.

În anul 1996 a absolvit Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, profil matematică – fizică. Din anul 1997 a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 2001.

Din anul 2002 este avocat în cadrul Baroului Dolj şi începând cu luna martie 2003 a luat cunoştinţă cu profesia de mediator prin organizarea la Baroul Dolj a unui seminar în colaborare cu Centrul Cultural al Ambasadei SUA. În mai 2003 absolvă un curs de formare a mediatorilor profesionişti organizat la Gura Văii, jud. Mehedinţi, în colaborare cu Ministerul Justiţiei, Ambadasa SUA şi Baroul Dolj. În acelaşi an devine membru fondator al Centrului de Mediere Craiova.

Marin a participat şi a absolvit în perioada 2004-2014 şi alte cursuri având ca obiect rezolvarea alternativă a conflictelor. Printre trainerii cu care s-a format în perioada menționata se numară: Kathleen Patterson, Fred Souk, Linda Lazarus, David Michael, Scott Adams, Harlow Case, Melissa Rhea, William Marsh, Bernadine Van Gramberg, Julian Teicher, Alan E.Gross.

Din toamna anului 2003 şi-a început activitatea ca mediator voluntar în cadrul Centrului Pilot de Mediere Craiova înfiinţat prin ordin al Ministrului Justiţiei pe lângă Judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj şi finanţat de Ambasada Statelor Unite ale Americii. În prezent este asociat în cadrul Societăţii Civile de Mediatori „Oana şi Marin Pădeanu“. Domnul Pădeanu a mediat numeroase cauze din domeniul dreptului civil, penal, comercial, familiei, litigii de muncă, acumulând o vastă experienţă în domeniul medierii.

Ca avocat îşi desfăşoară activitatea în cadrul Societăţii Civile Profesionale de Avocaţi „Pădeanu și Asociații“ acordând asistenţă juridică în domeniul dreptului penal şi financiar-bancar.

În prezent, Marin Pădeanu deține funcția de membru în Consiliul de mediere, este Director Executiv în cadrul Centrului de Mediere Craiova şi Preşedinte al Asociației Centrul de Mediere și Arbitraj Propact.

Pentru mai multe informații despre experiența lui Marin, urmăriți acest link.