COMUNICAT
cu privire la organizarea mesei rotunde regionale privind aplicarea politicilor publice în domeniul medierii în ziua de joi, 22 noiembrie 2018, între orele 15 și 19 în municipiul Arad (Hotel Best Western Central)

Asociația Centrul de Mediere și Arbitraj Propact organizează joi, 22 noiembrie 2018, în municipiul Arad, Masa Rotundă în cadrul proiectului Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic. Evenimentul va avea loc între orele 15.00 – 19.00 la Hotel Best Western Central (Sala de conferințe Europa), Str. Horia, nr. 8.

Evenimentul se înscrie într-o serie de opt activități similare ce se desfășoară în municipiile Târgu Jiu, Botoșani, Alba Iulia, Arad, Oradea, Slobozia, Constanța și București.

În cadrul discuțiilor ce vor fi moderate de Marin Pădeanu, manager proiect și Constantin-Adi Gavrilă, expert politici publice mediere, vor fi diseminate informații relevante privind politicile actuale în domeniul medierii, precum și un instrument de monitorizare și evaluare, cu scopul de a se identifica principalele aspecte evolutive ale medierii în regiunea Vest. De asemenea, evenimentul își propune să stimuleze interesul organizațiilor din domeniul medierii, a partenerilor sociali, a autorităților și instituțiilor publice de a participa în mod activ la îmbunătățirea politicilor publice din sectorul medierii inclusiv prin formularea de propuneri de eficientizare a acestora.

Concluziile întâlnirilor la nivelul fiecărei regiuni vor fi valorificate în scopul stabilirii profilelor regionale precum și a aspectelor comune privind aplicarea politicilor publice în domeniul medierii la nivel național.

La eveniment pot participa membri ai asociațiilor profesionale de mediatori din regiune, ai partenerilor sociali, precum și autorități și instituții publice care au atribuții în legătură cu medierea. Pentru o bună organizare, persoanele interesate sunt rugate să semnaleze participarea la office@mediereapoliticapublica.ro sau 0746.228.229 (Marin Pădeanu) / 0727.700.159 (Adi Gavrilă).

Descarcă comunicatul de presă în format PDF